71 voluntaris de les ADF van participar al servei especial de la revetlla de Sant Joan

0
181
L'incendi de Ribes va patir una breu revifada, que es va controlar. // ADF PENEDÈS-GARRAF

El passat dijous 23 de juny, revetlla de Sant Joan, les ADF del territori Penedès-Garraf van muntar un servei especial de vigilància amb 71 voluntaris i 31 vehicles d’extinció.

El servei es va coordinar des del centre de transmissions de ràdio ubicat temporalment a Guardiola de Font-rubí, i es va desplegar des de les 21h del vespre fins les 2h de la matinada del 24 de juny. Des de la Federació d’ADF Penedès-Garraf apunten que no hi va haver incendis destacats “gràcies a la ràpida intervenció” dels voluntaris, i en aquest sentit apunten que va destacar la crema d’uns arbres a Sant Sebastià dels Gorgs, controlada per l’ADF d’Avinyonet, i uns arbres a Lavern que van cremar a causa d’actes relacionats amb el foc, però que va ser controlat per l’ADF de Subirats. Des de la Federació també apunten que durant el cap de setmana llarg hi va haver “un gran ensurt” per una revifada de l’incendi de Sant Pere de Ribes, que es va poder sofocar a temps.

A més, l’ADF de Sant Martí va col·laborar amb els bombers en un incendi a un magatzem de l’entrada del poble, l’ADF de Ribes va intervenir en un camp de rostolls, l’ADF Quintinenca a uns marges de vinya al Pla del Penedès i l’ADF Garraf a un altre incendi a Vilanova i la Geltrú.

FER UN COMENTARI