Dissabte vinent al matí s’inaugurarà el nou enllumenat del Santuari de Foix finançat amb una aportació de 40.000 euros de la Diputació de Barcelona. Amb aquesta inversió s’ha renovat la xarxa elèctrica, s’ha instal·lat nova il·luminació a l’interior i també s’ha reforçat la il·luminació exterior per tal de realçar i millorar l’impacte visual i estètic del santuari.

Així mateix, també s’han previst pròximament diverses feines de paleta per arranjar diversos desperfectes a la construcció ocasionats pel desgast i el pas del temps. Totes aquestes millores tenen com a objectiu seguir avançant en la revalorització del Santuari de Foix com a patrimoni històric i cultural i reclam promocional i turístic del municipi.

L’acte d’inauguració començarà a les deu del matí amb un esmorzar popular i mitja hora més tard es farà l’acte oficial, que comptarà amb la participació del president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, l’alcalde de Torrelles de Foix, Sergi Vallès, així com altres representants del consistori.

FER UN COMENTARI