Els Mossos detenen cinc persones que tenien 500 plantes de marihuana a Santa Oliva

0
938
Foto cedida pels Mossos d'Esquadra
Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc persones que presumptament s’encarregaven d’una plantació interior de marihuana en una antiga residència rural de Santa Oliva . Segons informa la policia catalana, la plantació ocupava les tres plantes de la casa, disposava d’una gran infraestructura tècnica i estava connectada fraudulentament a la xarxa elèctrica. Els cinc arrestats, tres homes i dues dones d’entre 23 i 55 anys, de nacionalitats espanyola i marroquina i veïns de Sant Boi i l’Hospitalet de Llobregat, tenien antecedents per delictes de salut pública.
Segons els Mossos, la investigació va començar l’abril passat arran de diverses queixes veïnals i dijous passat, amb l’autorització judicial, van fer l’entrada i escorcoll a la plantació i van poder desmantellar tota la infraestructura. Allà van intervenir prop de 500 plantes d’un metre i mig d’alçada, de les quals unes 300 ja es trobaven tallades i assecant-se. També es va recuperar una dotzena de bosses de la brossa industrials plenes de marihuana i tres bosses amb la substància preparada per a la seva venda. En conjunt, prop de 50 quilograms entre les plantes i les bosses recollides.

Un cop feta l’entrada i desmantellada la plantació, un equip d’investigadors de la comissaria del Vendrell es va desplaçar al Baix Llobregat on es van portar a terme les detencions. Els mossos van poder comprovar que els cinc detinguts ja havien estat relacionats amb delictes contra la salut pública a la zona sud de l’àmbit metropolità.  Dels cinc detinguts, dos es van deixar en llibertat després de declarar davant la policia i amb l’obligació de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits. Els altres tres, una dona i dos homes, van passar dissabte a disposició del jutjat de guàrdia del Vendrell i van quedar en llibertat amb càrrecs.

FER UN COMENTARI