El Castell de Ribes acollirà un festival dedicat al ballarí José de Udaeta

0
825
Foto: Ajuntament de Sant Pere de Ribes

L’últim cap de setmana del mes de maig el Castell de Ribes acollirà la primera edició d’un festival de música i dansa dedicat al ballarí i coreògraf José de Udaeta, qui va restaurar i vetllar el castell durant vàries dècades. L’inici del festival, a més, coincideix amb la data del naixement de l’artista i amb la inauguració del nou Centre d’Interpretació del Patrimoni Cultural de Sant Pere de Ribes, que es farà el dijous dia 27.

El festival aglutina actuacions de diversos gèneres, des del jazz d’última formada al tablao flamenc, passant per la lírica de Granados i Falla i arribant al flamenc contemporani més depurat. L’impulsor del festival ha estat el músic Esteve Molero que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

L’actuació que obrirà el Festival Udaeta serà la de Rocío Faks & Guillermo Calliero, el dia 29. També hi actuaran Nene Santiago Trio & Katy FernandezItziar Espinar & Hector Valls i Carlos Trijano. Les entrades ja s’han posat a la venda a un preu de cinc euros.

A banda del festival, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes també ha programat visites guiades al castell.

FER UN COMENTARI