Acord entre Valoriza i els treballadors, i desconvocada la vaga de recollida d’escombraries a Vilanova

0
511
GEMMA SÁNCHEZ - ACN

El passat dissabte 26 els treballadors de Valoriza i l’empresa de serveis mediambientals van arribar a un acord per finalitzar la vaga de la recollida d’escombraries que s’estava duent a terme des de dilluns 21.

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú exposava a través dels seus canals que “l’assemblea de treballadors ja ha ratificat l’acord d’aturar la vaga” i agraïa a empleats i empresa “la disposició a negociar”. No obstant això, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú havia amenaçat dijous amb multar Valoriza per “incompliment dels serveis mínims”.

De fet, el consistori estava disposat a contractar una altra empresa per garantir que es recollien les escombraries dins els límits de la vaga, que ha arribat en un moment en què la ciutat, en plena celebració del seu tradicional Carnaval, acull molts visitants i genera més residus. Segons l’Ajuntament, els serveis de neteja s’haurien reprès a la matinada d’aquest diumenge, però molts ciutadans han afirmat que “els carrers segueixen igual de bruts que divendres”.

FER UN COMENTARI