Rècord de participació a la Cursa contra el Càncer de l’Arboç

0
112
La Cursa contra el Cáncer ha reunit més de 500 participants.

Més de 500 persones van prendre part aquest passat diumenge a la vuitena edició de la Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer de l’Arboç, assolint així un rècord de participació. Això va permetre recaptar 2.700 euros que es destinaran a la compra de material solidari per a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

La cursa, organitzada conjuntament entre l’Ajuntament i el Club Esportiu l’Arboç, oferia tres variants, una marxa a peu de 5 quilòmetres amb la participació de famílies senceres, una cursa de 5 quilòmetres i les curses infantils. La guanyadora de la cursa femenina va ser Mireia Vidilla, mentre que en categoria masculina el guanyador va ser Oriol Gibert. Pel que fa als corredors locals, els primers van ser Cristina Jurado i Ramon Suriol.