El forner vilanoví Jordi Morera, entre els cinquanta millors d’Espanya

0
156
Jordi Morera. / Gala Media

El vilanoví Jordi Morera ha estat seleccionat entre els cinquanta millors forners de l’Estat espanyol. El forner de l’Espiga d’Or ha estat reconegut als premis que anualment impulsen la plataforma Panatics i el mitjà Pan de Calidad per la seva habilitat per elaborar pans amb tècniques tradicionals i innovadores.

Morera ha presentat al concurs dos pans rodons elaborats exclusivament amb farina de blat comú. El jurat, format per experts del sector, ha considerat que es tracta d’un dels cinquanta millors d’Espanya, tenint en compte criteris com la seva imatge visual, la forma, la cocció, la cruixència, l’aroma, el sabor i l’estructura en boca.

Jordi Morera és la cinquena generació de la seva família al capdavant de l’Espiga d’Or, una fleca que s’ha convertit en un referent a Vilanova i a Geltrú. Al llarg de la seva trajectòria, Morera ha rebut altres guardons signifaciuts, com el títol de World Baker 2017 per la UIBC.

FER UN COMENTARI