Aquesta setmana el Festival Jardins Terramar ha penjat el cartell de sold out per al concert de la cantant Aitana, l’encarregada d’inaugurar la segona edició del certamen. Fa dos mesos ja va fer el mateix amb el de la banda God Save The Queen. I és que, a quinze dies vista de l’inici del festival, tot apunta que les previsions de l’organització es compliran i el nombre d’assistents creixerà per sobre del 30%.

El 19 de juliol Aitana, l’exconcursant del programa televisiu Operación Triunfo i una de les artistes revelació del moment, donarà el tret de sortida d’aquest Festival, que se celebra en un entorn únic com són els centenaris Jardins Terramar de Sitges. L’endemà li prendrà el relleu Luis Fonsi, un dels grans de la música llatina, que farà parada dins la seva gira Vida World Tour.

Cartell de primer nivell
El festival s’obre a tot el públic amb un cartell molt eclèctic. I com a mostra l’espectacle familiar que programa el 21 de juliol amb la Família del Súper 3. La família televisiva més coneguda pels més menuts arriba amb la seva darrera creació: La família del Súper3 a l’illa de les tortugues, una proposta visualment espectacular amb les cançons més conegudes del Súper 3.

De Joan Baez…
El 25 de juliol els Jardins Terramar acolliran el que sens dubte serà un dels concerts més especials d’aquesta segona edició: el de la cantautora nord-americana Joan Baez, una de les figures més rellevants del folk. Serà una oportunitat única per gaudir d’aquesta artista d’influència històrica incalculable, ja que el de Sitges serà una de les darreres actuacions de la seva carrera artística.

… a George Benson, una oportunitat única
I de llegenda en llegenda, perquè l’endemà, dia 26, pujarà a l’escenari George Benson, un dels grans artistes del panorama mundial, guanyador de deu premis Grammy i del Jazz Masters, en el que serà el seu únic concert en exclusiva a Catalunya aquest estiu.

El 27 la música simfònica es farà un lloc al festival amb un concert original protagonitzat per la Film Symphony Orchestra, que oferirà un repertori centrat en les bandes sonores més populars de l’oscaritzat compositor John Williams (Star Wars, Jurassic Park, Superman, Indiana Jones, Tiburón, La llista de Schindler, Harry Potter, etc.).

El festival continuarà amb Rick Astley (28 de juliol), una de les icones de la cultura pop British. El dia 30, i amb les entrades exhaurides, serà el torn de la banda de tribut a Queen, God Save the Queen i l’endemà actuaran els Hombres G, una de les bandes pop-rock espanyoles més reconegudes que faran parada a Sitges per presentar el seu darrer treball, Resurrección.

Melendi i Morat
Un altre dels concerts esperats és el que Melendi oferirà el dia 1 d’agost. L’artista asturià arribarà amb la seva gira Mi Cubo de Rubik Tour, en la qual presentarà els temes del seu darrer treball. Els que també presentaran nou disc, el segon i titulat Balas perdidas, seran els colombians Morat, un dels grups de folk pop més importants del panorama musical actual.  El Duo Dinámico (el 3 d’agost) i Niña Pastori (dia 4) posaran el punt final a la segona edició del Festival.

Les entrades anticipades es poden   comprar a la web festivaljardinsterramar.com i a Ticketmaster.

FER UN COMENTARI