A la gent del barri de l’Espirall

0
132

Benvolgudes i benvolguts companys de l’Espirall, la setmana passada vaig llegir una carta publicada en aquest setmanari referent als problemes d’aquest barri vilafranquí. Des de Vilafranca en Comú compartim aquesta preocupació i fa mesos que hi treballem. Per aquest motiu, com a regidor de Vilafranca en Comú us explico les accions que hem realitzat:

1. El 16 de juny de 2021 vaig convocar i fer una reunió de veïns i veïnes a l’Espirall per parlar-ne i de la qual se’n va fer difusió.

2. A partir de les preocupacions i de les propostes rebudes vam parlar amb alguns regidors de l’equip de govern durant l’estiu.

3. En veure que no teníem resposta, vaig plantejar al ple del 21 de setembre de 2021 la necessitat de convocar una Junta de Portaveus i la Comissió de Convivència per parlar de la inseguretat en l’espai públic en alguns barris de la vila.

4. El 5 d’octubre de 2021 es va celebrar una Junta de Portaveus per parlar d’aquestes qüestions, en la qual l’equip de govern va plantejar les accions desenvolupades i previstes i els diversos grups vam exposar les nostres propostes.

Vilafranca en Comú ha estat, està i estarà al costat dels veïns i les veïnes per col·laborar en la resolució dels problemes que hi ha a l’Espirall i a qualsevol altre barri de la vila, sempre en col·laboració amb les entitats del barri.

Ramon Arnabat, exregidor de Vilafranca en Comú

Vilafranca del Penedès

FER UN COMENTARI