Acomiadament improcedent exprès

0
454

Continuant amb el tema del meu acomiadament, aquí teniu una mica més d’informació. Segons l’empresa Castellblanch, en la qual estava en nòmina des de feia molts anys, el motiu del meu acomiadament era que l’empresa feia anys que tenia pèrdues i que  aquest era un dels motius perquè havia de tancar portes aquest agost passat. Sorprenentment, fa dues setmanes apareix una notícia a La Fura en què un conseller del Grup Freixenet-Henkell explica que finalment l’empresa Castellblanch no tancarà. Alhora m’assabento que quinze dies després del meu acomiadament va plegar una persona del comitè d’empresa a la qual jo havia de substituir perquè estava com a  primer suplent.

No us sembla tot plegat molt estrany? Possiblement continuarà…

Pep Tena

Sant Sadurní d’Anoia

FER UN COMENTARI