Adeu, Vilafranca

1
609

Fa unes setmanes, em van posar una multa de 100 euros, (50, si es paga ràpid) per no posar el disc horari a l’ aparcament del Camp del Cellerot. Era la primera vegada que hi aparcava, ja que habitualment ho feia a zones blaves més properes d’on havia d’anar (Mutua Penedès).

Vaig recórrer la multa, reclamant, certament, que no vaig veure les indicacions i que, per una hora i 45 minuts, trobava exagerat i abusiu l’import de la multa. Fins i tot hauria pagat l’import corresponent com si aparqués a les zones blaves. Esperava i confiava que seria acceptat i reconsiderat.

Quan vaig anar a presentar l’escrit de reclamació a l’Ajuntament, em van donar un rellotge horari. Normalment aparcava a les zones blaves de l’Av. Tarragona o del Tívoli, però aquell dia estaven plenes. Fa pocs dies van pintar a terra un rellotge a cada plaça de l’aparcament. La sentència de l’Ajuntament: l’escrit de recurs que vaig fer no va ser acceptat i he de pagar ara 100 euros.

La meva sentència: procurarem (la meva família i jo) no tornar a gastar ni un sol euro a cap establiment, comerç, bar, restaurant, etc. d’aquesta vila. Tinc més de 60 anys, estic jubilat i tenia tendència a venir a Vilafranca, des de ben jove. Entenc que si el meu escrit de reclamació no els va produir cap senyal, ni mostra de sensibilitat, tolerància o perdó, aleshores anirem a gastar a altres poblacions.

Rogeli Rovira Ferré

L’Arboç

1 COMENTARI

  1. Això si que els funciona a Vilafranca, multar diligentment. Jo tinc una experiència similar, però primer vaig pagar i després recórrer sense cap èxit.
    En canvi, quan m’he queixat dues vegades per escrit a la Policia Municipal per un cas reiterat de mal ús d’una plaça d’aparcament per a minusvàlids, em van fer el mateix cas que Sánchez a Torra.
    Ja m’agradaria que al meu poble fossin tan diligents.

    Joan Pes Castell
    Sant Sadurní d’Anoia

FER UN COMENTARI