AECAVA

0
57

Fusió de les dues institucions de la petita i mitjana empresa del cava (Pimecava+Institut del Cava). La unió fa la força, i hi afegiria el diàleg. Tot afer, tota qüestió, necessita, requereix d’aquests dos complements. I en el món del cava, com està actualment, feia falta una institució d’aquestes característiques, l’Associació d’Elaboradors de Cava.

Les institucions, organismes d’aquest calat, s’han d’unificar per aconseguir arribar a punts d’encontre, que serveixin per un rellançament. Veient com va l’evolució, la trajectòria, és positiva la fusió pels interessos i els avantatges del cava.

La pugna, la baralla, no és positiva ni porta enlloc. Hi pot haver dissentiment, però amb unes motivacions. Corpinnat, DO Penedès, Clàssic Penedès, són ramificacions, maneres de fer i pensar diferents del denominador comú, que és la DO Cava. I segurament tenen el seu dret.

Insisteixo, però, des del meu punt de vista, que la unitat i l’anar tots a l’una és el camí i la direcció, perquè qui en surti beneficiat sigui el “cava”.

Francesc Carafí Quintana

Sant Sadurní d’Anoia

FER UN COMENTARI