Agraïment

0
224

Voldria transmetre i fer extensiu a tothom el meu agraïment a la Llar Sant Jordi de Gelida. El tracte que la meva mare (que ens va deixar fa pocs dies) va rebre va ser molt professional. Però el que de veritat recordaré sempre és el tracte humà rebut. Primer cap al meu pare, de 92 anys, amb qui anava a visitar-la, exactament com si fos un més de la “colla” d’avis. També cap al meu germà al qual, malalt de càncer, el feien somriure i l’encoratjaven per afrontar la feixuga malaltia. I finalment cap a la meva persona, sobretot els darrers dies de vida de la meva mare.

En aquests dies tan difícils i plens de pena, a La Llar Sant Jordi em van tractar com si fos a casa. Tant a mi com a la meva mare. L’escalf de totes les persones que hi treballen, insisteixo, totes, inclosa la direcció, van fer que aquells moments fossin menys dolorosos. Són persones que formen un gran equip professional i, sobretot, humà.

A totes elles, gràcies per tot el suport i per fer-me sentir com un membre més d’aquesta família que es diu Llar Sant Jordi de Gelida.

Santi Navales Dulcet

Gelida

FER UN COMENTARI