Agraïment de la família de Pau Pérez

0
476

Ja fa dos mesos que vam acomiadar el nostre fill i germà; fa dos mesos que ens el van arrabassar, van robar-li vilment la vida i amb ell, també la nostra. T’estimem tant, Pau! T’enyorem tant que se’ns fa gairebé impossible viure amb la teva absència.

Tot i això, enmig d’aquesta immensa foscor, volem agrair el suport de tantes i tantes persones que ens han acompanyat i ens acompanyen. Gràcies als nostres familiars i amics per estar al nostre costat en tot moment; moltes gràcies de tot cor als amics del Pau, us sentim a prop. La nostra gratitud als clubs de futbol Atlètic Vilafranca i Agrupació Esportiva Moja, on el Pau havia jugat, així com als ajuntaments de Vilafranca i Olèrdola. Gràcies també a Àltima i als Mossos d’Esquadra per posar-nos tantes facilitats en els primers moments; als Castellers, als Xicots, a la Jove i als Falcons de Vilafranca per acomiadar el Pau amb els vostres pilars.

Moltes gràcies a tots els vilafranquins i totes les vilafranquines i a la gent de la comarca que, fins i tot sense conèixer-nos, ens heu fet arribar el vostre suport. Sentim la vostra estima. Gràcies de tot cor.

José Mari, Conxita i Guillermo, pares i germà de Pau Pérez
Vilafranca del Penedès

FER UN COMENTARI