Ajuntament, Adif…

0
125

No em cansaré de dir-ho fins que se solucioni el problema de la parada del bus urbà a l’edifici de Freixenet. Ajuntament i Adif han d’intervenir en l’assumpte. Penso, Sr. alcalde, que ja va sent l’hora que s’impliqui en un tema que és “perillós i seriós”.

Ve d’anys enrere, des que es va posar el bus urbà en circulació. Recordant legislatures anteriors, més concretament la 2011/15, és l’alcaldessa Susanna Mèrida (pacte PSC-ERC) qui fa diverses gestions i, a més, molt avançades. Com pot ser, alcalde Sr. Ribas, que hagin passat quatre anys i segueixi estant igual. Un servidor, com vostè, cada dia per anar al treball, passem per aquesta parada. Vostè, Sr. Ribas, no veu in situ la perillositat i les conseqüències que podria dur un accident d’aquestes característiques? Més clar no li puc dir.

Què i quan ha de passar la suposada situació que li esmento, perquè s’adoni que fa falta, sense esperar més, una actuació ràpida i urgent? O al contrari, esperar com sempre fins que succeeixi la fatalitat que ningú volem. El tenia, senyor alcalde, quan encara no ho era, com una persona seriosa i responsable. El pas del temps m’ha demostrat que no és pas així. Incomprensible, insostenible, incongruent, intolerant i irresponsable, veure el que té al davant i fer-hi cas omís. Què hem d’esperar que passi, Ajuntament i Adif?

Francesc Carafi Quintana

Sant Sadurní d’Anoia

FER UN COMENTARI