Alcaldessa amb el sou d’un municipi de 10.000 habitants

0
129

En el ple extraordinari a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos (1-7-19), que curiosament no va ser retransmès en streaming ni està gravat a Youtube, es van adjudicar els sous d’alguns càrrecs. L’alcaldessa se’n va adjudicar un de 47.152 euros, que és el màxim permès a una localitat de 10.000 habitants, als quals cal afegir aquelles indemnitzacions, complements, dietes o quilometratges que tingui.

Segons el nombre d’habitants del municipi (7.503), Imma Ferret hauria de percebre un màxim de 35.172 euros treballant per l’Ajuntament el 100% del seu temps laboral. Com que tan sols vol treballar el 85% del seu temps al servei del municipi, el sou hauria de ser de 30.065,6 euros, 10.005 menys que el que s’ha adjudicat.

Es dona la circumstancia que Imma Ferret, durant la passada legislatura, ja va ser l’alcaldessa que més va cobrar de la comarca.

Les regidores Esther Marmaneu i Filomena Martínez dedicaran el 100% del seu temps laboral a l’Ajuntament i percebran 30.642,88 euros, més les indemnitzacions i els complements que s’escaiguin.

En el mateix ple es va aprovar la creació d’un càrrec de confiança de l’alcaldia (que l’oposició intueix que serà per un regidor de l’anterior legislatura) amb un sou base de 34.650 euros anuals, i al qual no se li exigirà ni formació, ni qualificació.

Aquestes mesures es van aprovar malgrat el vot en contra de tota l’oposició i també es va proposar la composició de la Comissió Informativa i de la Comissió Especial de Comptes, que degut a les irregularitats presentades pel grup de la majoria, ERC es va negar a votar.

Lourdes Quer Montserrat, regidora d’ERC

Santa Margarida i els Monjos

FER UN COMENTARI