Llegeixo en mitjans de comunicació de la comarca que Ferran Andreu, exjugador del Noia i soci de l’Ateneu, juntament amb un grup de socis, volen entomar la iniciativa de portar les rendes de l’Ateneu Agrícola Noia a bon port.

Un servidor, que no ha deixat d’animar i de demanar un nou rumb innovador per a l’entitat, s’alegra i es congratula d’aquesta esperada notícia. Des d’aquestes ratlles felicito i animo Ferran Andreu, a qui conec personalment i del qual destacaria “la serietat, la valentia i el compromís”, per tirar endavant quelcom que ja teníem els sadurninencs i les sadurninenques. L’Ateneu Agrícola Noia i El Centre són dues societats històriques que no s’han de perdre i han de perdurar sempre.

L’Ateneu va ser i ha de ser part important socialment per a molts dels seus integrants; és el centre neuràlgic de l’hoquei patins, però li manca evolució en l’aspecte cultural. La nova junta que en sorgeixi ha de ser capaç de fer que la sala de cinema-teatre sigui un espai obert, on realment es faci cultura. Aquesta nova etapa que s’ha d’iniciar, doncs, amb Ferran Andreu al capdavant, ha d’estar ben organitzada i estructurada, perquè la seva tasca sigui reconeguda.

Ànims, Ferran Andreu, molta sort, i que el teu afany i la teva il·lusió per “recuperar” l’Ateneu sigui una realitat i un èxit.

Francesc Carafí Quintana
Sant Sadurní d’Anoia

FER UN COMENTARI