Entre el 9 i el 12 d’octubre el Teatre Casal de Vilafranca acollirà la tercera edició del festival Escena Penedès, organitzat per la Coordinadora GATAP (Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès) i el Casal Societat La Principal.

Al llarg de quatre dies, es programaran quatre obres de teatre dels grups participants enguany al festival: La Torre de Les Gunyoles, amb l’obra “Allò que tal vegada s’esdevingué” de Joan Oliver; el grup Criatures d’Ordal que presentarà “La revolució de les gallines”, una obra creada per ells mateixos; Pirandó 84 d’Avinyó Nou amb l’adaptació de “Políticament incorrecte” de Ray Cooney; i, finalment, TAT-Taller d’Assaig Teatre , que oferirà “Nina”, una adaptació de “La gavina”, d’Anton Txèkhov. A més d’aquestes quatre representacions, el festival inclourà també una masterclass el dissabte al matí a càrrec de l’actriu Carme Sansa. I tot plegat, sense renunciar als maridatges de teatre i vins i caves del Penedès, que enguany s’adapten per poder complir amb totes les mesures de seguretat necessàries.

La programació de l’Escena Penedès 2020 arrencarà divendres a les nou del vespre amb el grup La Torre de Les Gunyoles representant “Allò que tal vegada s’esdevingué”. El dissabte a la mateixa hora serà el torn de Criatures d’Ordal amb “La revolució de les gallines”. Diumenge, a les set de la tarda, Pirandó 84, d’Avinyó nou, representarà “Políticament incorrecte” i, finalment, diumenge també a les set, clourà el festival TAT amb “Nina”.

Maridatge de vins i caves amb teatre

Abans de totes les representacions, coincidint amb l’entrada del públic a la sala del Teatre Casal, els assistents seran obsequiats amb una copa de vi o cava d’algun celler col·laborador. I just abans de començar la representació hi haurà una conversa maridatge amb el director o directora de l’obra de teatre el qual farà una introducció a l’obra que es farà i es relacionarà amb el vi o cava que s’estigui tastant.

FER UN COMENTARI