Aquest diumenge torna el Subirats Tasta’l

0
1084

Aquest diumenge, 24 de novembre, la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal acollirà la quinzena edició del Subirats Tasta’l, la fira de vins, caves, productes de la terra i gastronomia del municipi. Entre les onze i les tres del migdia una quarantena d’expositors oferiran els seus productes de proximitat.

En cada edició de la fira es promociona algun aspecte del patrimoni local i s’organitzen diverses activitats i propostes turístiques al seu voltant. En aquesta ocasió el Subirats Tasta’l promocionarà el jaciment ibèric del puig del Cocodril, per la qual cosa es programarà una passejada i visita guiada i una exposició de les restes arqueològiques recuperades en la darrera excavació.

La Fira s’inaugurarà oficialment a dos quarts d’onze del matí a càrrec d’Agustí Vallverdú, alcalde de les Cabanyes, que és el municipi convidat d’enguany. En acabar, es farà una cercavila a càrrec dels gegants de les Cabanyes i les colles de Subirats.

A banda de la mostra, també hi haurà tastos guiats, un taller d’esperanto, tallers i jocs infantils relacionats amb la cultura del vi i el cava, etc.

Per poder degustar els productes de la fira caldrà adquirir tiquets. 8 tiquets es vendran per 6 euros i la copa de vidre per 3; es podran comprar a la mateixa plaça Subirats o bé anticipadament a l’Oficina de Turisme de Subirats.

FER UN COMENTARI