Divendres 6 de Desembre de 2019
10 C
Vilafranca del Penedès
Etiquetes Cava

Etiqueta: cava

Divendres va arrencar al Vinseum el Simposi “Vins Vinents”, que vol ser un espai de debat i reflexió per fixar des del propi sector...
El pròxim diumenge 15 de desembre Sant Sadurní celebrarà el tercer Cavamarket d’hivern. Serà al carrer Raval entre onze del matí i dos quarts...
El Rosé Brut de Llopart, està entre els 100 millors vins del món segons Wine Spectator, la revista de referència en el mercat nord-americà...
Aquest diumenge, 24 de novembre, la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal acollirà la quinzena edició del Subirats Tasta’l, la fira de vins, caves,...
Dimecres es va presentar al CIC Fassina la 23a edició del Cavatast de Sant Sadurní, que s’escaurà el primer cap de setmana d’octubre, del...
El Consell de Ministres va aprovar divendres de la setmana passada un Reial Decret que deixa en mans del Consell Regulador del Cava la facultat...
La revista nord-americana The Wine Advocate acaba de publicar l’article “Spain: Priorat and the Appellations of Cataluña – The Names of the Land and...
Cellers Domenys i Celler Masroig van signar el 19 de juliol un acord de cooperació a la seu que el Departament d’Agricultura de la...
L’Incavi, el clúster vinícola Innovi i cinc cellers penedesencs (Juvé & Camps, Gramona, Freixenet, Segura Viudas i Torelló) han desenvolupat un projecte de recerca...
Avui divendres, 12 de juliol, les patronals Institut del Cava i PimeCava i els sindicats majoritaris CCOO i UGT han signat el nou conveni...
Ja és habitual que quan el sector del cava presenta el seu balanç anual, n’hi hagi una de freda i una de calenta. I...
Les dues patronals d’elaboradors de cava –Institut del Cava i Pimecava- han obert negociacions per fusionar-se en una única institució. En un comunicat emès...
Tes Entre el 5 de maig i el 2 de juny tindrà lloc a Sant Sadurní la vuitena edició del Gastromaig, que ofereix a...
Al pot petit hi ha la bona confitura. Ho diu el refranyer català i es pot aplicar a tots els conceptes. I al Microvi,...
El celler Agustí Torelló Mata ha inaugurat recentment la primera rotonda del cava de Sant Sadurní, uicada davant del Mon del Cava. La iniciativa...
A la planta de Sant Sadurní s'acomiadaran 38 persones en lloc de les 43 anunciades per l'empresa Les assemblees de treballadors de Codorníu han ratificat...
Tres anys després de publicar el llibre La història del cava. Sant Sadurní d’Anoia, l’escriptor penedesenc Santi Borrell presenta La vinya i el vi...
Freixenet va presentar dijous al Penedès, concretament a les caves Vilarnau, la jornada “Spain through its wineries”, una iniciativa que des de 2015 ajuda...
Freixenet va reforçar l’any passat el seu lideratge com a marca de referència del sector dels vins escumosos de les festes de Nadal al...
El cava se serveix fred, això no és cap secret. El sector, però, està en ebullició, està vivint des de fa uns quants anys...

EL MÉS LLEGIT DE LA SETMANA