Ara, la Crida

0
179

Sembla que ara alguns volen anar a Poblet. Bé doncs, uns altres potser haurem d’anar a Montserrat, els que tinguem una visió més àmplia pel futur del nostre país. Els i les que no descartem accions unilaterals, com tampoc descartem accions bilaterals pactades i acordades per un estat independent. Les i els que creiem en una estratègia política basada en la unitat d’acció de tots i amb tots, menys amb qui continuï defensant encara a hores d’ara el 155 i l’existència de presos polítics catalans.

Hem de caminar junts tots: PDeCAT, Junts per Catalunya, Demòcrates, ERC, MES, Poble Lliure, Front Republicà, les CUP. Tots! Tots som cridats a treballar conjuntament. No fer-ho serà retardar la nostra llibertat molts anys més.

I en això cal intensificar la tasca de la Crida Nacional per la República cercant la unitat, organitzant ja els nuclis territorials, les sectorials i els corrents ideològics. I preparant-se, si els dirigents dels partits no estan a l’alçada de les circumstàncies i a sobre són incapaços de fer un pas al costat, per esdevenir aquella organització política que ens representi a milions de catalans avui perplexos, desorientats i desencisats al nostre Parlament, el Parlament de Catalunya.

Que la prudència i la dignitat ens faci guanyadors!

Raimon Gusi Amigó

Vilafranca del Penedès

FER UN COMENTARI