Rick Astley, George Benson, Hombres G, God Save The Queen, Melendi, Niña Pastori i Dúo Dinámico són alguns dels noms que ja han estat confirmats

Del 19 de juliol al 4 d’agost, els Jardins Terramar de Sitges, que just enguany celebren el seu centenari, acolliran la segona edició del Festival Jardins Terramar.

Fins al moment s’han donat a conèixer alguns dels artistes que pujaran a l’escenari d’aquest emblemàtic espai. Destaquen noms de primera fila del panorama internacional com George Benson, el virtuós guitarrista de swing, jazz i R&B, que amb més de 40 anys de trajectòria artística serà a Sitges el 26 de juliol. El seguirà Rick Astley, que actuarà el dia 28 acompanyat de la seva banda i interpretant un repertori de grans èxits encapçalats pel seu gran hit Never Gonna Give You Up, així com temes del seu últim àlbum. El 30 de juliol, el Jardins Terramar acollirà God Save The Queen, la que es considera millor banda de tribut de Queen.

Pel que fa als artistes d’àmbit nacional, l’organització del festival ha donat a conèixer noms tan rellevants com Hombres G, que actuaran el 31 de juliol; Melendi, que arribarà a Sitges dins la seva gira Mi cubo de Rubik l’1 d’agost; el Dúo Dinámico pujarà a l’escenari amb la seva gira amb la qual celebra seixanta anys de trajectòria artística, serà el 3 d’agost.  I tancarà el festival la cantant i compositora Niña Pastori. Les entrades es poden adquirir a la plataforma Ticketmaster i al web del festival.

Aposta pel talent local

El Festival Jardins Terramar compta amb un espai Pop Up, un festival dins del festival, d’accés gratuït per a tothom i destinat a promoure el talent local. Per això hi actuaran artistes locals de totes les disciplines.

20.000 espectadors el primer any

L’any passat el cartell del certamen va programar catorze concerts amb artistes de primera fila del panorama musical nacional i internacional i va aconseguir reunir un total de 19.704 espectadors. I és que, amb només un any, el Festival Terramar ha aconseguit fer-se un lloc entre els cinc certàmens musicals més importants que se celebren a l’estiu a Catalunya i ser el de referència de la Costa de Barcelona.

Sopar solidari divendres vinent

El pròxim divendres, 15 de febrer, coincidint amb el Dia Internacional de la Lluita contra el Càncer Infantil, el Festival Jardins de Terramar ha organitzat “El Sopar de la Lluna”, a l’Hotel Melià Sitges a dos quarts de nou del vespre.

Es tracta d’una iniciativa solidària que enguany s’organitza conjuntament amb els impulsors de la  popular Cursa de la Lluna Plena de Sitges,  i que té per objectiu aconseguir fons per destinar-los a l’Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil. Amb aquest sopar també es vol donar visibilitat al fet que es destinen menys recursos a la investigació del càncer infantil perquè hi ha menys incidència que en el cas dels adults.

El preu del menú serà de 48 euros per persona i la reserva es pot fer a través del web ticketea.com.

FER UN COMENTARI