El nombre d’afectats i víctimes pel Coronavirus ha continuat creixent en les darreres hores a l’Alt Penedès i Garraf. Segons ha donat a conèixer el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf, en les darreres 24 hores han mort 2 persones a l’Hospital Residència Sant Camil, a Sant Pere de Ribes, i dues més a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, A Vilafranca. Entre les vuit víctimes dels Camils i les 9 de Vilafranca, sumen un total de 17 les persones que han mort per covid-19,

Respecte al nombre de pacients ingressats en els dos centres per alguna afectació respiratòria, les xifres també s’han incrementat. Al centre hospitalari dels Camils en les darreres 24 hores s’han ingressat 10 persones, arribant als 113, mentre que al Comarcal de l’Alt Penedès ho han fet 4 més, assolint els 67 pacients.

La dada positiva arriba amb les altes, Als Camils en les darreres 24 hores s’han donat d’alta 10 pacients amb alguna malaltia respiratòria, i ja en són 17 des que va començar la pandèmia. Al Comarcal de l’Alt Penedès, la xifra es manté estable en 3 des de dimecres.

Des de dimarts que el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf no detalla el nombre de pacients ingressats amb covid-19, sinó que presenta les dades de les persones ingressades amb patologies respiratòries. Dilluns als Camils n’hi havia 68, 45 menys que avui divendres, mentre que al Comarcal de l’Alt Penedès eren 11, 56 menys. Pel que fa al nombre de malalts per Coronavirus que han perdut la vida en ambdós centres, de dilluns a divendres s’ha passat de 3  a 8 a Sant Pere de Ribes, mentre que a Vilafranca la xifra ha incrementat de 3 a 9.

FER UN COMENTARI