Balls de Festa Major

0
134

Dir als administradors de la festa major de Vilafranca que, tot i que li diguin la més desitjada, no és així per a una gran majoria de persones de mitjana edat. Com és possible que hi hagués el dia 29 cinc concerts i empalmada amb dj, el dia 30 un concert i festa tecno, el dia 31 set concerts i un amb música dj, el dia 1 tres concerts, i el dia 2 un concert i un altre amb dj! Tot això suma 21 actuacions per a la joventut, i que consti que no hi ha absolutament res en contra; al contrari, estan desemparats tot l’any i amb pocs llocs on anar.

Però que no diguin que és normal que tota una senyora vila només tingui un ball de festa major al Tívoli, que va ser correcte, i un altre per fi de festa a la rambla en què no es podia ballar per tanta gent apinyada i per l’orquestra, i que qualsevol poble petit tingui dos o tres balls de festa major. I no volem grans orquestres que costen una pasta, sinó conjunts amb bona música de ball i bon preu. Per a l’any que ve els donarem idees: tres dies amb Loren, Stres Band i Xarop de Nit.

I que recordin que també aquesta franja d’edat que tenen oblidada paga impostos i compra el programa. No acabaré escrivint el meu nom seguit per un nombre de firmes més. El que he exposat, i perquè se n’assabentin els senyors administradors, és el que es comenta cada any, i aquest encara més, per part d’una gran quantitat de persones de Vilafranca i també de tota la comarca.

Joan Segura

Vilafranca del Penedès

FER UN COMENTARI