Bones notícies

0
117

Vilafranca ja té estudis universitaris. Concretament, el Grau d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili. Un fet que, sens dubte, és una molt bona notícia per a Vilafranca, per a la comarca, per al país i també per a un sector vital de la nostra societat: el de la salut.

L’aterrament de la URV a Vilafranca ha estat possible gràcies a diferents factors. Per una banda, s’emmarca dins l’ampliació a tot Catalunya de les places del grau d’Infermeria duta a terme pel Departament de Recerca i Universitats. Per una altra, és fruit de la implicació de la URV amb el territori i de la seva lluita per donar resposta a les necessitats dels professionals que es dediquen a tenir cura de nosaltres. Cal esmentar també el suport unànime i la col·laboració del sector sanitari i social del territori.

Però, per què a Vilafranca? Doncs perquè darrere de tots aquests factors n’hi ha un altre molt important: el treball tenaç i constant (podríem dir que fins i tot tossut) de l’equip de govern d’aquest Ajuntament. Per nosaltres, aconseguir que el nostre jovent no hagi de marxar de la ciutat per fer estudis universitaris era una prioritat; complementar l’oferta de coneixements en totes les etapes, una necessitat; i situar Vilafranca com a font de coneixement i posar la universitat com a referent a tota la comarca, tot un repte.

Però no ens quedem aquí, la Facultat d’Infermeria és la primera pedra. L’objectiu és potenciar la formació superior i que puguem tenir un campus universitari. Hi treballem de valent, perquè apostar pel coneixement és imprescindible per al futur de Vilafranca i perquè ser seu universitària afavoreix el desenvolupament social, urbanístic i econòmic de la vila. La universitat ens transforma en un imant d’oportunitats.

Benvinguda a Vilafranca, universitat. Benvinguda, URV. Benvingut, també, tot el jovent que tot just comença a formar-se en aquesta especialitat tan important per al batec del país. Estem molt contents de tenir-vos aquí.

Aureli Ruiz i Milà

Candidat de Junts a l’Alcaldia de Vilafranca

FER UN COMENTARI