Bronze estatal per a la ciclista llorencenca Mireia Benito

0
1120

La ciclista llorencenca Mireia Benito (22 anys) va aconseguir diumenge tercera posició de la classificació general en categoria elit femenina en una prova de 108 km que va transcórrer entre Archena i Lorca, que formava part del Campionat d’Espanya de ciclisme de carretera disputat a Múrcia. Benito (Massi-Tactic UCI Women’s Team) va estar immersa en una escapada des de l’inici de la prova i va lluitar per la medalla de plata fins al final, però finalment va quedar per darrere de Lourdes Oyarbide i d’Irene Méndez.

Mireia Benito ja havia estat vuitena d’Espanya en sub-23 fa un any i actualment està liderant la Copa Catalana. El dia abans d’aquest bronze, la corredora sorgida del CC Baix Ter ja havia tingut un bon paper en el Campionat d’Espanya en Ruta disputat a la mateixa zona. A la contrarrellotge individual de divendres a Yecla, havia quedat sisena en categoria elit.