Cal Blay fa 40 anys recuperant els nivells de facturació prepandèmia

0
523
Foto: La Fura

El Grup Cal Blay celebra aquest 2022 el seu 40è aniversari i ho fa amb una programació de 40 experiències gastronòmiques que s’allargaran al llarg de tot l’any. Santi Carda, gerent de Cal Blay, assenyala que amb aquestes experiències “el grup pretén donar-se a conèixer i fidelitzar els clients que, després de quatre dècades, continuen confiant en la seva gastronomia”. Per això, una de les propostes més emblemàtiques serà la reobertura del primer restaurant que la família Carda Torné va posar en marxa el 1982 al carrer Josep Rovira 11 de Sant Sadurní d’Anoia.

La firma de restauració dona per superat, així, el sotrac més fort de la pandèmia, quan l’activitat del grup va caure un 50%. “Vam tenir clar que havíem de seguir endavant i una mostra d’això és que en dos anys hem tancat un restaurant, però n’hem obert cinc, amb noves línies de negoci i incorporant un centenar de treballadors més”, apunta el director general de Cal Blay. En aquest sentit, Santi Carda ha detallat que l’any passat la firma va recuperar els nivells de facturació previs a la pandèmia i que de cara a aquest 2022 la perspectiva és arribar als 20 milions d’euros.

Pel que fa nous projectes, Carda ha anunciat la posada en marxa d’una nova marca més “gamberra” per a festivals musicals: Cal Blay Food Lovers. “Es tracta d’un concepte gastronòmic més informal que fusiona gastronomia, la cultura i la diversió, sense deixar de banda els valors de la marca”, ha afegit. En aquest sentit, des del Grup Cal Blay han avançat que enguany tornaran a participar del Festival Jardins Terramar de Sitges, així com de tres festivals més, dels quals no han donat més detalls.

40 experiències pel paladar

Entre les moltes activitats que Cal Blay ha preparat per commemorar el 40è aniversari, el director general, Santi Carda, ha destacat els Sopars de la Pesseta, plats típics d’ara fa 40 anys al mateix preu de l’època. Seran 2,5 euros i s’hi oferiran, per exemple, entremesos, vedella amb bolets i canelons tradicionals. “Volem recuperar l’essència del nostre projecte”, ha afegit. El divendres 13 de febrer també s’ha programat una visita guiada a les instal·lacions de Sant Pere de Riudebitlles, on es podran veure les cuines i els magatzems de Cal Blay.

FER UN COMENTARI