Campiones estatals amb onze medalles

0
476

Les gimnastes de Lídia Castillejo es coronen campiones d’Espanya al Navarra Arena amb una Nerea Sampietro superba, obtenint medalla en totes les classificacions

El Club Gimnàstica Vilanova ha aconseguit onze podis en el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina que s’ha celebrat al Navarra Arena de Pamplona.

L’actuació més destacada va ser la de Nerea Sampietro, que s’ha proclamat campiona estatal absoluta en Via Olímpica 3 amb un títol en salt i barra i una plata en paral·leles i terra. Sampietro obtenia, així, medalla en totes les classificacions. També en Via Olímpica 3, Carlota Moreno va ser tercera de la general i campiona en terra, mentre que Greta Jasanada va debutar amb una merescuda novena posició de la general. La seva millor nota en la classificació per aparells, però, va atorgar-li el sisè lloc en terra.

La suma de les puntuacions de les tres gimnastes, entrenades per Lídia Castillejo, les va coronar campiones d’Espanya 2022 en la classificació per equips i clubs.

Més medalles per a les vilanovines

En Via Olímpica 1, Ona Pons va fer el seu debut assolint una excel·lent cinquena posició de la general absoluta, amb un sisè lloc en terra i una setena plaça en salt. En Via Olímpica 2, Gala Martínez va acabar tercera d’Espanya, sent subcampiona en paral·leles i tercera en terra. Finalment, en Via Olímpica 4, Diana Ruiz va ser setena de la general i cinquena i sisena en salt i paral·leles, respectivament.