Caos entre vies per una avaria a un tren de l’R4 als Monjos

0
361
Imatge d'arxiu d'un tren a l'estació de Vilafranca. // LA FURA

El passat diumenge quatre dotacions dels Bombers es van desplaçar a Santa Margarida i els Monjos per treure els viatgers d’un tren de la R4, segons informa l’ACN. El tren hauria quedat aturat a causa d’una avaria a uns 700 metres de l’estació en direcció a Vilafranca, situació que va provocar l’activació de la prealerta del Ferrocat.

Protecció Civil va fer l’anunci de l’activació de la prealerta al seu compte de Twitter cap a dos quarts de vuit del vespre, i a les nou menys deu anunciava a través del mateix canal que les persones passatgeres del comboi ja disposaven de transport alternatiu per carretera.

L’incident, sumat a nombroses situacions de retards i altres avaries, coincideix amb les modificacions dels horaris de pas dels trens de l’R4, línia que va de Sant Vicenç de Calders a Manresa, a causa de les obres que s’estan duent a terme a l’estació de Vilafranca. Aquestes obres modifiquen els horaris dels caps de setmana fins al 31 d’agost, durant els quals només hi haurà circulació per una via.

FER UN COMENTARI