La lliga domèstica feia una parada temporal per donar pas a la Lliga de Campions amb la participació del Noia i el Calafell com a equips penedesencs. Els resultats, però van acompanyar de forma dividida: el Noia no va poder assolir la següent fase de grups en la seva visita a la ciutat portuguesa de Tomar, i el Calafell sí que va obtenir l’èxit classificant-se en el seu grup, del qual n’era l’amfitrió.

Noia Freixenet

El Noia Freixenet no va poder puntuar en el primer partit de la Lliga de Campions. Tot i començar fallant un penal, el Valongo a mans d’un efectiu João Almeida van situar el seu equip amb un clar 3-0 abans d’arribar al descans. Tot i que Gabarró retallava distàncies al marcador, dos minuts després el de Torrelavit veia la targeta blava i de nou Almeida transformava la directa amb el definitiu 6-4.

El segon partit va certificar l’adeu definitiu de la competició amb la derrota contra l’equip amfitrió l’SC Tomar, que al minut cinc de la primera part ja guanyava 0-3. El Noia Freixenet va ser incapaç de reaccionar en el que quedava de primera part, i a sis minuts pel descans, Feruccio feia el quart de falta directa.

Fins ben entrada la segona meitat els de Sant Sadurní no van trobar la manera de retallar distàncies a l’electrònic. Xavi Rovira aprofitava un refús dins l’àrea rival per anotar l’1-4, però tres minuts després Ferruccio, frenava l’eufòria convertint el cinquè del Tomar amb una jugada individual. A pocs minuts pel final, Guilherme Silva feia el definitiu 2-6 des del punt de penal.

En l’últim partit contra el Germania Herringen, els de Sant Sadurní golejaven al seu rival traient-se una mica la ‘mala sensació’ de sobre amb una contundent victòria per 8-0. Per endavant, als del Noia els hi espera la World Skate Cup, trofeu que ja ha aixecat el club en dues ocasions.

Calafell

El Parlem Calafell va certificar el bitllet cap a la següent fase de la Champions després dels bons resultats del cap de setmana. El pavelló de Calafell, acollia un derbi català per obrir el menú de partits amb un enfrontament entre el Calafell i el Reus que va acabar en empat a 2.

Ja amb el partit de dissabte sí que van sumar la primera victòria amb un contundent 9-2 a l’equip italià del Sarzana amb tres doblets de Xaus, Ferrer i Vives i tres gols més de Pascual, Jepi Selva i Domenech.

El duel del diumenge va ser una mica més ajustat en el marcador materialitzant una victòria per 4 a 1 a La Vendeenne. Els 4 gols del Calafell arribaven ben seguits fins al gol d’honor anotat per Gaucher. Amb les dues victòries i l’empat, el Calafell sumava els punts necessaris per classificar-se per la següent fase de la Champions.

OK Lliga Nord

A la segona divisió d’hoquei patins, el Vilafranca va continuar amb la bona direcció d’aquesta temporada sumant la tercera victòria per 5-1 davant el Sant Feliu. Destaquen els papers de Joan Vázquez i Sergi Torné amb 2 gols.

Pel que fa al Vendrell, l’equip del Baix Penedès no va poder repetir la victòria aconseguida a l’anterior jornada i va caure per un contundent 6 a 2 davant el Tordera.

Els dos equips s’enfrontaran el pròxim 11 de novembre a les 19 hores a la pista del Vendrell.