Carles Sans es reivindicarà al Terramar després de tota una vida amb El Tricicle

0
168

L’actor serà el protagonista de la primera obra de teatre que acull el festival, on desvetllarà els secrets de la companyia

El dijous 28 de juliol, amb el concert de Joan Dausà, comença el Festival Jardins de Terramar de Sitges, un dels més emblemàtics del territori que enguany celebra la seva cinquena edició i es consolida com una cita cultural de referència.

Una de les novetats més destacables per a aquest any és la incorporació del teatre: el festival acull principalment concerts d’artistes reconeguts a nivell nacional i internacional, però el dia 13 d’agost, i com a cloenda, l’escenari dels Jardins de Terramar acollirà l’espectacle Per fi sol! Tricicle presenta Carles Sans, un projecte de l’actor Carles Sans, una de les tres potes dels inimitables El Tricicle.

En aquesta obra, Sans es reivindica després de quatre dècades de silenci del conjunt El Tricicle i desvetlla alguns dels secrets i les anècdotes més ben guardats de la mítica companyia de l’humor català. L’espectacle, basat en fets reals, revela alguns dels moments personals i professionals que va travessar l’actor durant la creació i l’evolució del grup, com la primera vegada que els seus pares els van veure actuar o xocs culturals en altres països. En definitiva, una peça amb molt d’humor i farcida de nostàlgia.

Artistes de renom

La cinquena edició del Festival Jardins de Terramar recupera la totalitat de l’aforament i espera atraure unes 36.000 persones, que podran gaudir d’artistes tan diversos com Joan Manuel Serrat, que el divendres 29 portarà la seva gira de comiat a Sitges, o el Dúo Dinámico, el duet pioner del pop-rock espanyol que actua el dia 30 acompanyat amb els seus èxits de sempre: Quince años, Resistiré…

El diumenge 31, Álvaro Soler, autor del hit El mismo sol, celebrarà al Terramar un dels seus dos únics concerts a Catalunya, i el dimarts 2 d’agost serà el torn de l’artista i activista Rozalén. El dia 3 els més petits de casa podran gaudir amb El Pot Petit, i el dia 4 Rosario recuperarà el concert que el 2021 es va haver de suspendre per la pluja. Vanesa Martín actuarà el dia 5 seguida dels Stay Homas, que el dissabte 6 presentaran noves composicions en format quintet i amb segell propi.

Els fans de Dire Straits gaudiran el 7 d’agost amb el grup tribut bROTHERS iN bAND, i el dilluns 8 un dels artistes més valorats del moment, Nil Moliner, portarà La nostra Bogeria Tour. Els dos darrers concerts previs a l’actuació de Carles Sans aniran a càrrec del grup tribut God Save The Queen, el dia 11, i dels populars Hombres G, el dia 12. Les entrades es poden trobar al web festivaljardinsterramar.com.

FER UN COMENTARI