Carta d’agraïment

0
144

(Carta dirigida a Natàlia Vilella Font i a tots els que van participar en la Caminada per la llibertat a Sant Martí Sarroca el febrer de 2018).

Estimada Natàlia,

Moltes gràcies per la teva carta i pel teu compromís incondicional. Et vull agrair, també, les mostres de suport i les fotografies de la Caminada per la Llibertat que m’has fet arribar. Et felicito per la feina feta i et demano que, en la mesura del possible, facis extensiu el meu agraïment a totes les persones que hi van participar.

Saber que us tenim al costat ens dona força per superar qualsevol dificultat i seguir construint la República democràtica i lliure que ha de fer millor la vida de totes les persones que en vulguin formar part.

Des de l’exili seguim treballant per demostrar la injustícia que estem patint i per aconseguir que el conflicte que vivim a Catalunya sigui conegut arreu d’Europa i del món. La nostra causa ja no és només per la independència, sinó per defensar la democràcia i els Drets Humans. No pararem fins a aconseguir-ho. Una abraçada,

Carles Puigdemont i Casamajó,

130è president de la Generalitat de Catalunya

Waterloo (Bèlgica)

FER UN COMENTARI