Carta oberta a l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú

0
90

Ens adrecem a vostè i al seu equip de govern per reiterar-li el nostre disgust per la manca d’ajuts i de suport real per part de l’Ajuntament. Vostè ja sap quines demandes li hem posat sobre la taula i considerem que els resultats finals han estat molt pobres. No tenim la sensació que l’administració local estigui al nostre costat en aquests moments tan difícils. Ara, però, ja no es tracta d’uns ajuts insuficients sinó que la regidora del seu govern Marta Jofra es permet enviar missatges a Twitter sobre les bondats que genera tenir bars i restaurants tancats.

Lamentem profundament que quan el sector que més llocs de treball genera a Vilanova ho està passant tan malament, una persona amb responsabilitats de govern insinuï que el tancament de negocis li aporta un escenari agradable. Volem pensar que aquest no és el missatge que vol transmetre el govern municipal, de manera que li demanem que rectifiqui públicament el posicionament de la seva companya. Si no és així, entendrem que comparteix la idea que sorgeixen escenaris positius del tancament de negocis.

Com a alcaldessa de la ciutat, vostè coneix el potencial de l’hostaleria i la restauració de casa nostra. Si no és capaç d’ajudar-nos econòmicament, com a mínim eviti missatges que malmeten la confiança mútua i menystenen l’esforç dels nostres negocis per tirar endavant, pagar els impostos i les taxes i salvar els llocs de treball.

Com a Gremi d’Hostaleria voldríem sentir molt més a prop l’escalf del nostre Ajuntament, i per això no podem deixar passar insinuacions com les de la seva regidora. Vostè sabrà quines mesures ha de prendre, però les esperem per saber si també li agrada veure els bars i restaurants tancats o prefereix que les famílies vilanovines puguin tirar endavant els seus negocis, la majoria petits i mitjans.

Gremi d’Hostaleria

Vilanova i la Geltrú

FER UN COMENTARI