Caserna de la Guàrdia Civil a Sant Sadurní

0
278

Qui em coneix sap que en els temes soc “repetitiu i insistent”. En aquest escrit em referiré a la caserna Guàrdia Civil de Sant Sadurní d’Anoia. Tot i que ja n’he fet algun al respecte, penso però que ara (govern socialista a Madrid) és diferent el panorama i potser diferent la manera d’actuar i de contestar.

Passo bastant sovint pel lloc i em pregunto si aquest espai seria aprofitable per la policia local. Exteriorment, netejat encara quedaria bé; interiorment, malgrat estar abandonat i en deteriorament, seria veure-ho i comprovar-ho.

Insisteixo, és un espai, un edifici, que podria fer les funcions de les dependències de la policia municipal. Cal, per això, senyor alcalde, moure fitxa i posar-hi interès per part seva. Li demano, doncs, que faci el pas endavant i el gest de posar-se en contacte amb el Ministerio del Interior, a fi d’esclarir el posicionament actual.

L’equip de govern municipal vol que el cost de l’operació sigui de zero euros, en canvi l’administració de l’Estat demana un preu per la seva compra. Estaria bé, Sr. Alcalde, que després de tantes cartes i trucades, encarés la situació amb valentia i pogués en poc temps treure’n una resposta positiva.

Francesc Carafí Quintana
Sant Sadurní d’Anoia

FER UN COMENTARI