Catalunya, Espanya, sense govern

0
110

Catalunya, govern inexistent, com si no hi fos, durant els últims tres anys. Espanya, mig any sense legislar. Mal símptoma per la democràcia. Ni és bo, ni està bé el que estan fent els governs de Catalunya i Espanya. Desengany ciutadà, descrèdit de la política. Sensació de despropòsit i desinterès dels dos governs.

Sr. Torra, què ha fet? Pancarta sí, pancarta no. Viatges a Waterloo. I poca cosa més. No hi ha acció de govern. En les conselleries hi ha activitat? Retallades en la majoria d’elles, concretament en sanitat i ensenyament. En les sessions del Parlament de Catalunya només s’hi va o es decideix quan hi ha temes que tinguin quelcom a veure amb la independència. Catalunya, Sr. Torra, no vol això.

Sr. Sánchez, què ha passat? Soc socialista de tota la vida i vull un govern socialista a Espanya. Però ha de ser sense més retard. El govern ha de governar. No ha d’estar en funcions. El que ha passat, el que no s’ha fet en aquests sis mesos, no, Sr. Sánchez!

Espanya, com tot país democràtic, el president i els ministres  hi han de ser per complir el mandat que el poble els ha atorgat. Sr. Sánchez, manar i dirigir el país vers una estabilitat interior i una normalitat vers l’exterior.

Francesc Carafí Quintana

Sant Sadurní d’Anoia

FER UN COMENTARI