Christian Bernardo guanya el premi Roset del Col·legi d’Enginyers del Garraf-Penedès

0
168
Christian Bernardo, guanyador del Joan Roset i Ventosa 2020, amb Xavier Jiménez, degà d’Enginyers Garraf-Penedès.

El Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials del Garraf-Penedès va donar a conèixer dijous de la setmana el nom del guanyador i finalistes del premi Joan Roset i Ventosa, que distingeix el millor treball de fi de grau d’enginyeria d’àmbit industrial de l’Escola Politècnica de Vilanova, de la promoció 2019/20. Un acte que va combinar la presencialitat a la seu de l’entitat i que va ser retransmès en directe per videostreaming.

El treball guanyador va ser “Optimització dels sistemes de plegat d’una cadira de rodes convencional”, de Christian Bernardo, que va tenir Joan Josep Aliau com a tutor. L’autor del treball va rebre com a premis un diploma acreditatiu, un any de col·legiació gratuïta i un xec per import de mil euros. Per la seva banda, el tutor del projecte va rebre un diploma i una dotació de 300 euros.

Els dos finalistes van rebre diploma acreditatiu i un any de col·legiació gratuïta. Són Pau Gual, amb el projecte “Boya de limpieza marina autosuficiente”, amb Manuel López com a tutor, i Pol Coderch, amb “Disseny d’un xassís de competició per moto de propulsió elèctrica”, amb Joan Josep Aliau com a tutor.

FER UN COMENTARI