Dilluns van començar les obres de remodelació del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics (CAAD) de la Mancomunitat Penedès-Garraf, ubicat als afores de Vilafranca. Els treballs permetran millorar les condicions d’estada dels gossos i gats i reorganitzar les dinàmiques de treball intern del centre, fent-lo més adequat als estàndards de benestar animal.

Les obres remodelaran part dels patis existents on es crearà una zona específica per a gats, diferenciada de les gàbies dels gossos. Així, la zona disposarà de 4 gateres de grans dimensions per als exemplars en adopció i de tres de dimensions més reduïdes, per a la gestió i estada temporal dels gats de carrer provinents de les colònies municipals adherits al servei. D’aquesta manera es reduirà l’estrès felí al no compartir l’espai amb la presència de gossos, millorant així la seva estada al centre.

També es redistribuirà la ubicació d’algunes estances. En aquest sentit s’afegiran espais específics per als animals més vulnerables, el que facilitarà la seva cura, i es crearà una nova zona d’aïllament clínic, que s’afegeix a la ja existent, el que permetrà realitzar tractaments més individualitzats dels animals en procés de recuperació.

Campanya d’acollida temporal

Mentre durin els treballs, s’ha posat en marxa la campanya “Els gossos i gats del CAAD s’agafen vacances”, per buscar cases d’acollida per aquells animals que més poden patir les molèsties ocasionades pel soroll i moviment de gàbies degut a les obres. L’acollida té una durada mínim d’un més i els interessats es poden adreçar al CAAD al telèfon 93 817 33 50.

FER UN COMENTARI