Comunicat de la junta rectora del Consell Local per la República de Vilafranca

0
146

Des del 3 d’octubre de 2017 estem assistint a una maniobra concertada, a voltes sense contemplacions, a voltes més maquiavèl·lica, del nacionalisme espanyol, a Espanya i a Catalunya, per buidar de contingut les dates de l’1 i el 3 d’octubre de 2017.

En aquest objectiu, hi ha forces de tota mena i origen embarcades, que a poc a poc, però també sense treva, han anat erosionant els símbols i valors nacionals que vam construir en aquelles dates, i han anat, també un per un, però sense treva, eliminant tot aquell que es continués declarant subjecte al mandat que el poble de Catalunya vam transmetre als nostres representants en aquelles jornades.

Com que la llista seria tan llarga que no cabria en aquest article/comunicat, em limitaré als dos últims noms més transcendents: el darrer president de la Generalitat, suprimit de l’escenari polític per una pancarta que demanava “llibertat”, i l’actual presidenta del Parlament, que va començar la legislatura des de la trona del Palau de la Ciutadella reclamant-se “marmessora del mandat de l’1-O”.

I dic els dos últims noms, i no m’he equivocat temporalment, perquè la presidenta del Parlament, tots ho sabem, està ja també suprimida de l’escenari polític, només ens falta saber la data en què el lawfare judicial espanyol tenga a bien fer pública la decisió.

Totes les forces conjurades per ofegar el glatir polític de la nostra nació saben que Laura Borràs constitueix realment l’últim obstacle important que els queda, dins el país, per aconseguir concloure definitivament l’operació de barrido y planchado de l’esperit de l’1-O.

Des del Consell Local de la República de Vilafranca del Penedès cridem totes les institucions, els col·lectius i les persones individuals que lluitem pel redreçament nacional de Catalunya a denunciar aquesta maniobra tan miserable, i no donar treva a tots aquells que, només per treure’n un profit particular, sigui personal o de partit, estan col·laborant de forma ignominiosa en el fet que aquesta maniobra li surti de franc a l’Estat espanyol.

Des del Consell animem tothom a lluitar, amb tots els mitjans de què disposi, perquè almenys aquesta vegada aconseguim que fracassi aquest episodi del pla de desnacionalització de Catalunya.

Pere Martí Olivella

Coordinador del Consell Local per la República de Vilafranca del Penedès

FER UN COMENTARI