Continuïtat de Componentes

0
71

Des d’Esquerra Republicana Vilanova i la Geltrú estem compromesos amb la protecció dels llocs de treball dels nostres veïns i veïnes, i amb la protecció de la salut i del medi ambient. Per això des de fa anys seguim de ben a prop la situació al voltant de Componentes, i hem treballat, estem i seguirem treballant per la seva continuïtat i la qualitat de l’aire. Vetllem pels interessos dels treballadors de l’empresa i els dels veïns i les veïnes, cercant sempre el millor per a la ciutat, per a tots els qui hi vivim, i per al seu futur. Ho fem des de les dades, el diàleg i el treball, i ens agradaria que així ho fessin tots els grups polítics.

Pensem que la distorsió que membres de l’oposició estan duent a terme no ajuda a contribuir a la millora i al seguiment de la situació. Jugar amb el patiment de les persones dient que l’empresa està a punt de tancar, quan no és cert, és fer joc brut i actuar sense valors ètics a l’hora de fer política.

Des d’ERC continuem defensant el treball continuat amb l’empresa, els treballadors i els veïns i les veïnes per la continuïtat de l’empresa a la ciutat i el control de la qualitat de l’aire i de l’entorn.

Esquerra Republicana de Catalunya

Vilanova i la Geltrú

FER UN COMENTARI