Contra el PSC s’hi vivia millor

0
79

Aquesta és la frase que deuen pensar els membres del tripartit vilanoví després dels primers cent dies del nou govern. Uns, la CUP, que venien a capgirar la ciutat, i els altres, ERC, que van fer en l’anterior legislatura oposició poc responsable. I és que els punts que s’han aprovat al Ple mostren que tot allò que ens van dir en campanya, i dels que alguns van fer bandera durant 12 anys, han passat a un calaix. Una actitud totalment vergonyosa, sobretot per aquells que fa només uns mesos demanaven moratòries i s’autoimposaven línies vermelles.

El contracte d’enllumenat públic, que va ser tan criticat per ERC i la CUP quan eren a l’oposició i al qual no van donar suport, ara sembla que tindrà més aviat beneficis i que un contracte d’aquestes característiques no es pot dur amb mitjans propis, qüestió que es posava en dubte amb una intervenció que ara ha quedat desmentida per la mateixa persona que la feia aleshores.

O la qüestió dels càrrecs de confiança, sobre els quals durant anys hem escoltat discursos absolutament demagògics. Doncs bé, el govern comptarà aquest mandat amb quatre, el darrer aprovat amb els vots de la CUP, ja que és el seu propi càrrec, justament dos mesos després de votar-hi en contra.

I finalment, el projecte del Parc Comercial. ERC va lamentar el poc debat i la CUP va abanderar una campanya, fins i tot presentat al·legacions i criticant durament l’aprovació. El Ple d’octubre va aprovar definitivament els tràmits municipals per què la Generalitat l’aprovi sense obrir cap debat ni donar resposta a les preguntes que vam fer el PSC.

Veiem un govern que mostra una clara absència de projecte compartit per a la ciutat, amb contradiccions amb temes clau, sense idees, que l’únic que els uneix és haver-se posat d’acord per evitar que el PSC governi. Segurament ser a la oposició amb l’actitud del no a tot, que van tenir aquests partits, seria molt més còmode i fàcil. Des del PSC no ho farem i mantindrem l’oposició ferma però constructiva en tot allò que considerem positiu per a Vilanova i la Geltrú.

Grup Municipal Socialista

Vilanova i la Geltrú

FER UN COMENTARI