El CP Calafell guanya la Copa Princesa

0
1393
Els jugadors, aixecant la copa (foto: Luis Velasco, FEP).

El CP Calafell Tot L’Any va guanyar diumenge la Copa Princesa d’hoquei patins disputada a Guetxo. És la segona ocasió en què s’endú el trofeu que disputen els tres primers classificats a l’equador de la lliga de Primera Divisió, després de la de l’any 2010.

L’equip del Baix Penedès es va endur dissabte la primera semifinal davant del Sant Cugat per 3-1, amb remuntada inclosa. Va començar perdent el partit, però de seguida Sergi Torné va empatar i després d’un matx molt disputat, en els darrers minuts li va poder donar la volta al marcador, amb dues dianes de Gerard Vergès.

L’endemà diumenge el Calafell es va enfrontar a la final al Mataró, que al seu torn s’havia desfet en semifinals de l’amfitrió Jolaseta. I el cert és que la final va ser un bany per als penedesencs, ja que van dominar el partit de cap a cap, amb golejada final per 6-1. Marc Gumà va obrir la llauna al quart d’hora de partit amb dos gols consecutius en menys de mig minut. Al segon temps va ser quan va arribar la pluja de gols dels verd-i-blancs i la sentència, amb hat-trick de Sergi Romeu i un gol de falta directa d’Eloi Albesa.