Deixadesa absoluta

0
76

No era la meva intenció exercir la crítica que ara faré al govern municipal (ERC-PDeCAT). Però, senyors meus, Sant Sadurní d’Anoia, la nostra vila, està feta un nyap. Aquesta deixadesa absoluta, poca conservació i manteniment de serveis, manca de papereres, passos de vianants sense pintar, quelcom de senyalització obsoleta, en quasi tots els equips de govern des de 1979 ha estat present. Però en vostès, indret, carrer, camí o plaça per on passeges hi trobes aquest problema, que vist paisatgísticament o urbanísticament és talment negatiu.

Sempre he intentat fer comparacions amb pobles de la comarca i mai hem estat a primera línia. Gelida, per exemple, rotondes netes, places cuidades, carrers elegants. Sant Sadurní d’Anoia, no.

I perquè el sadurninenc i sadurninenca ho entenguin, aspectes a tall d’exemple: el parc de la Bòbila, desesperant, incongruent. Brutícia abusiva i de tota classe. Pintades, massa i despectives.

Herbes generalitzades i llocs que semblen boscos.

I és molta la gent que ho diu i no escriu. Per tant, governants, prenguin-s’ho com una crítica constructiva” Que ben aviat puguem dir i se’ns pugui dir que Sant Sadurní d’Anoia és una vila cuidada, neta, passejable.

FER UN COMENTARI