Desarticulat un grup que havia comès set robatoris i un furt a locals del Baix Penedès

0
346
Cedida a l'ACN pels Mossos d'Esquadra

Aquesta setmana els Mossos d’Esquadra han donat per desarticulat un grup criminal que hauria comès robatoris i un furt a diferents establiments de la comarca del Baix Penedès, segons informa l’ACN.

Els membres del grup, que van ser detinguts el passat 14 de setembre a Vilanova i la Geltrú són dos homes de 23 i 25 anys i un menor d’edat, i estan acusats d’haver comès set robatoris i un furt en locals del Vendrell, Calafell i Cunit trencant els vidres de les portes i els aparadors per endur-se els objectes de valor i diners en efectiu. Amb aquest sistema, van saquejar tres bars i diverses botigues de material esportiu, telefonia mòbil, material informàtic i petits electrodomèstics.

A banda dels tres arrestats, la policia va comprovar que hi hauria dues persones més implicades que ja estaven ingressades a presó per altres delictes. En total, els integrants sumen 137 detencions per delictes contra el patrimoni.

En un dels assalts haurien robat material d’una botiga de Calafell valorat en més de 4.500 euros, i en un altre haurien entrat a una botiga de roba del Vendrell per endur-se material valorat en 5.200 euros.

Els detinguts van passar el dia 16 de setembre a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vilanova i la Geltrú, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Pel que fa al menor, aquest va quedar en llibertat el mateix dia de la seva detenció després d’informar a la Fiscalia de menors. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

FER UN COMENTARI