A més s’han identificat tres persones més, dues de les quals en ser menors han estat posades a disposició de la DGAIA

 

Aquest dilluns els Mossos d’Esquadra i la Policia Local van detenir 4 joves implicats en dues baralles al carrer Sant Pere de Sant Sadurní d’Anoia, els dos primers van ser detinguts cap a les 8 del vespre, quan la policia es va presentar a l’edifici on hi ha un pis ocupat alertada per una disputa. Quan van arribar al lloc dels fets van enxampar ‘in fraganti’ dos dels implicats dins les instal·lacions d’un celler pròxim al bloc. Tot i que van intentar escapar, la policia els va localitzar a la zona del Pont Romà, des d’on van ser conduïts a la comissaria de Vilafranca.

Els altres dos joves van ser detinguts en una nova baralla que va tenir lloc la mateixa nit, on també van atemptar contra els agents de l’autoritat.

Aquest dimarts al matí s’han identificat tres persones més relacionades amb els aldarulls d’ahir a la nit, dels quals dos dón menors que s’han posat a disposició de la DGAIA.

En un comunicat, l’Ajuntament de Sant Sadurní ha explicat que fa mesos que està treballant per solucionar la problemàtica que s’ha generat amb aquest bloc ocupat, que genera moltes queixes entre els veïns, procurant desocupar els habitatges i prenent les mesures necessàries per tal que no es tornin a ocupar.

L’Ajuntament ha fet públic el comunicat davant les informacions aparegudes entre ahir i la tarda i avui al matí a través de les xarxes socials referents a suposades agressions a menors d’edat a la vila: “el servei de Governació manifesta que cap d’aquestes informacions és certa i que s’està creant una alarma social irresponsable i que malmet la convivència ciutadana, generant una falsa sensació d’inseguretat a les persones. Des de l’Ajuntament us demanem prudència i responsabilitat en relació als missatges que fem córrer per la xarxa i, per descomptat, que contrasteu qualsevol informació abans de compartir-la. Per qualsevol sospita d’algun fet delictiu, us demanem que truqueu al 112 o a la Policia Local”.

FER UN COMENTARI