Deu minuts que fan molta diferència

0
590

Ja fa tres anys que el fill gran de casa va començar a anar a una de les llars municipals d’infants de Vilafranca, el Parquet. L’experiència ha estat gratificant en molts sentits. Com a família, ens hem sentit molt acompanyats en tot moment per l’equip d’educadores i educadors, que han fet el més senzill, agradable i bonic possible el pas del nostre fill per la llar. Tanmateix, no és igual de grata la manera com el servei d’ensenyament de l’Ajuntament de Vilafranca gestiona un servei tan bàsic com és el de les llars d’infants.

Enguany, després de molts anys d’obrir les portes de les quatre llars municipals d’infants a les 8.50, han decidit fer-ho a les 9 en punt. Certament, aquesta diferència de deu minuts sembla poca cosa, però és bàsica per a moltes famílies que els necessiten, sobretot si han de deixar germans a les 9 a l’escola. Amb quina finalitat l’Ajuntament ha decidit aplicar aquesta retallada? No han explicat de manera pública les motivacions del canvi, però les conseqüències per a les famílies són difícils d’assumir i impliquen una complicació logística important.

Demanem a l’Ajuntament que es replantegi aquest canvi, i que les llars municipals tornin a obrir uns minuts abans de les 9 del matí. També volem fer una crida per aplegar altres famílies afectades, i que ens escriguin a llarsvilafranca@gmail.com.

Dani Xavier i Carrera

Vilafranca del Penedès

FER UN COMENTARI