Dimiteixen la presidenta i un vocal de la FAC

0
320
Una de les primeres assemblees de la nova junta de la FAC.

A deu dies vista de fer públic el cartell de Carnaval, la presidenta de la Federació d’Associacions del Carnaval (FAC), Iolanda López, i un dels vocals , Francisco García, han dimitit. A través de  dos comunicats enviats dimecres a les 76 entitats que formen part de la FAC, l’entitat informava de la decisió de la ja expresidenta  i del vocal de deixar la FAC al·legant motius personals. En el mateix comunicat els membres de la junta es comprometien “a seguir treballant, prioritzant l’organització del Carnaval d’enguany” i anunciaven que un cop passat, convocarien una assemblea extraordinària per reestructurar la junta. Pel que fa a Francisco García, la setmana passada va anunciar la seva decisió de dimitir a la resta de la junta precisant que els motius que el duien a prendre aquesta decisió eren per incompatibilitat entre els horaris laborals, la vida familiar i la feina dins de la FAC.

Aquest és el primer any de tots els membres de la junta, ja que al mes d’abril es va renovar totalment. Ja en aquest moment va caldre celebrar dues assemblees perquè es presentés alguna candidatura, ja que en la primera va quedar deserta. En cas que en la segona no s’hagués presentat cap junta voluntària, es va plantejar de fer un sorteig per crear una junta gestora o, fins i tot, derivar l’organització del carnaval a l’Ajuntament. Finalment, en l’assemblea del 29 d’abril va presentar-se la candidatura encapçalada per Iolanda López. 

La FAC és l’entitat que aglutina i coordina totes les entitats vilanovines vinculades amb l’organització del Carnaval i és la que s’encarrega d’organitzar pràcticament tots els actes del Carnaval vilanoví. En principi, la junta de la FAC està formada per nou persones i el seu mandat és de tres anys.

FER UN COMENTARI