Dissabte, Campanya de l’Ampolla per tot l’Alt Penedès

0
1345

Dissabte tindrà lloc la 36a edició de la Campanya de l’Ampolla a Vilafranca i a altres pobles de l’arxiprestat a la comarca de l’Alt Penedès. Aquest any els beneficis aniran destinats a la Fundació l’Espiga, dedicada al suport de persones amb discapacitat, per tal que pugui comprar una grua de bipedestació per a la residència que té al carrer Graupera, que donarà servei a vint persones. Aquest aparell permet elevar i moure les persones per facilitar la seva mobilitat i trasllat.

 

A Vilafranca, la campanya començarà a les 3 de la tarda, quan els grups de joves de la parròquia i altres entitats grups de Confirmació, d’iniciació (postconfirmació, Moviment de Joves Cristians, Grup d’Esplai Parroquial, Agrupament Escolta i missa jove) faran la recollida pels carrers de la vila. Es demana a tothom que deixi les ampolles de cava buides als portals de les cases, preferentment sense l’etiqueta. En altres pobles, la recollida es farà durant el mateix dia, en un horari variable. En cas de tenir un volum important d’envasos buit (més de 250), es poden portar al punt de recollida de la Feca (carretera de Sant Martí) o bé avisar l’organització (telèfons 636 146 203 o 658 614 130) per tal que les passin a buscar amb furgoneta.

 

A Sant Sadurní, la Parròquia organitza també dissabte, en aquest cas al matí,a partir de les 9, la recollida casa per casa d’ampolles buides de cava. Els beneficis que s’obtinguin aniran destinats a un projecte de suport a infants de la província d’Azua, a la República Dominicana, de la mà de l’ONG Sonríe y crece. Les famílies que disposin de gran quantitat d’ampolles, poden trucar al telèfon 600 597 626 per tal que les passin a recollir.

FER UN COMENTARI