Dissabte s’inaugurarà la remodelació de la plaça de la biblioteca de Ribes, amb un matí d’activitats familiars i una xocolatada popular. Els treballs, que han contemplat la instal·lació de nous paviments i jocs infantils, han tingut una durada de tres mesos i s’han endarrerit respecte a la data prevista de finalització inicial a causa de les pluges. I és que, per instal·lar els nous trams de paviment de cautxú absorbent a les àrees de jocs infantils han de passar diversos dies sense mullar-se a fi i efecte que s’adhereixin correctament.

Com a novetat, s’han habilitat diversos jocs pintats a terra com un tauler d’escacs, una xarranca, un tres en ratlla i alguns jocs inclusius, i s’ha instal·lat una zona de jocs urbans formada per una estructura modular de cubs. Aquests equips estan previstos per a edats d’entre 5 i 12 anys i estan dissenyats per tal d’inspirar noves maneres de jugar, potenciant la creativitat, el moviment i la diversió.

En la millora de la plaça també s’ha tingut en compte que és un espai de trobada i descans, on també hi ha terrasses i bancs per seure. Per això s’han creat noves zones d’ombra gràcies a la plantació d’alguns arbres nous que complementaran la presència de les palmeres que hi ha actualment.

FER UN COMENTARI