El 13 de novembre torna a Vilafranca “L’Espectacle: Vins Negres Penedès”

0
583

Després d’un any marcat per les restriccions sanitàries, el Claustre dels Trinitaris tornarà a acollir el dissabte 13 de novembre “L’Espectacle: Vins Negres Penedès”, un punt de trobada de vins negres elaborats a l’empara de la DO Penedès i plats gastronòmics cuinats pel restaurant El Gat Blau. Serà la quarta edició d’aquest esdeveniment, que començarà a les 7 de la tarda i estarà obert fins a 2/4 d’11 de la nit.

Organitzat per El Gat Blau amb la col·laboració del Consell Regulador, els assistents podran tastar una vintena dels vins negres de d’alt nivell de la DO Penedès, de 10 cellers diferents: Albet i Noya, Can Feixes, Can Marlès, Can Ràfols dels Caus, Família Torres, Jean Leon, Oriol Rossell, Parató, Viladellops i Vins El Cep.

Una de les singularitats d’aquest esdeveniment és el fet que els mateixos elaboradors de vi seran els que serviran i conduiran el tast, de manera que els ajudaran a conèixer millor.

Per l’organitzadora de l’acte i propietària de El Gat Blau, Olga Guasch, aquest esdeveniment “és un espectacle en si mateix ja que posa al centre la gran qualitat dels vins negres Penedès”. Per al seu millor maridatge, El Gat Blau prepararà diverses de les seves especialitats gastronòmiques i, com a novetat, uns tastets dolços.

D’altra banda, l’acte s’acompanyarà amb la sessió de la dj Marian, i també hi haurà una zona de chill out que en aquesta edició prendrà més protagonisme.

Les entrades a “L’Espectacle: Vins Negres Penedès” es poden adquirir de manera anticipada al restaurant El Gat Blau, al preu de 20 euros, que donarà dret a degustar totes les referències vinícoles més dues degustacions gastronòmiques. Durant la vetllada també es podrà adquirir un tiquet de repetició per dues degustacions més. Només en cas de no exhaurir les entrades abans de l’acte, se’n podran adquirir el mateix dia de l’esdeveniment al claustre.

FER UN COMENTARI