El 20 i 21 de juny, 28a Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca

0
875

L’Associació de Concessionaris de l’Automoció de Vilafranca organitzen el dissabte 20 i el diumenge 21 de juny al pavelló Firaví i a la zona exterior del recinte firal la 28a Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca. Al mes de març, el confinament a causa de la covid-19 va obligar a suspendre’n la celebració, prevista per just abans de Setmana Santa. Les actuals condicions i fases de desconfinament en permeten, tanmateix, la celebració en aquestes dates; i així serà.

La del Vehicle d’Ocasió és una fira molt especialitzada, que es durà a terme en un espai de més de 10.000 m2, amb grans espais ventilats i zones exteriors. Tot i així, es controlarà l’accés amb entrada única, serà obligatori l’ús de mascareta i hi haurà gel hidroalcohòlic a l’entrada. S’extremarà el control i la higiene, amb una neteja a fons cada matí i migdia, durant les hores de tancament (la fira tancarà de 2/4 de 3 a 4 de la tarda per a la neteja). Els vehicles estaran tancats i només s’hi podran accedir acompanyats d’un responsable de cada concessionari.

D’aquesta manera, els visitants d’una de les fires de vehicles d’ocasió més importants de Catalunya podran escollir el seu vehicle de la manera més segura. N’hi haurà exposats més de 550, tots revisats i garantits: kilòmetre 0, demos, gerència, ocasió… amb preus excepcionals i amb facilitats de finançament. En aquesta edició hi participaran nou concessionaris oficials de de la vila: Autocam, Atolica, Grup Garcia, Grup Jounou, Grup Nicolás, Nikko Center, Remm Guitart i Tallers Atzerà.

Amb grans zones d’aparcaments gratuïtes i amb l’entrada lliure, en moments puntuals es controlarà l’accés per evitar aglomeracions. La fira obrirà a les 10 del matí i tancarà a les 9 del vespre, amb l’esmentada pausa a primera hora de la tarda per fer la desinfecció. Com en les darreres edicions, també hi haurà un servei de food truck a càrrec d’Era Camboleta, i se sortejarà un Ipad entre tots els assistents a la fira. Enguany però no hi haurà inflables.

FER UN COMENTARI